Hoe meld ik me aan?

Hoe meld ik me aan

Aanmelden 
Je kunt je aanmelden voor deze site. Je ontvangt dan automatisch wekelijks een email met daarin de nieuwe vacatures. Indien je niet werkzaam bent bij een van de aangesloten organisaties kun je je toch aanmelden, ook dan ontvang je een email van de nieuwe vacatures maar dit betreffen alleen de externe vacatures. Ben je werkzaam bij een van de deelnemende organisaties dan ontvang je ook wekelijks de nieuwe vacatures die nog niet extern maar wel binnen het mobiliteitsnetwerk worden gedeeld. De interne vacatures zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers die werkzaam zijn bij een van de aangesloten organisaties. Hiervoor heeft de vacature alleen eerst opengestaan binnen de betreffende deelnemende organisatie. 

* er zijn deelnemende organisaties waar andere plaatsingsvoorwaarden worden toeggepast, elke organisatie is er vrij om om deze te hanteren. Bij het publiceren van de vacature kan een organisatie aangeven of deze alleen binnen het netwerk wordt opengesteld of ook extern. 

Inschrijven
Alleen noodzakelijke gegevens zoals naam, organisatie, functie, telefoonnummer en het emailadres worden gevraagd voor de aanmelding. Voor medewerkers die werkzaam zijn bij één van de aangesloten organisaties betreft dit het e-mailadres van het werk. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden. Na je aanmelding ontvang je automatisch een bevestigingsmail met een wachtwoord.

Wil je je aanmelden? Klik dan hier.

Voor wie?
Interne medewerkers
Dit zijn alle medewerkers van onze deelnemende organisaties (ABP aangesloten organisaties)

Externe medewerkers – JobAlert
Ben je niet werkzaam bij één van onze deelnemende organisaties dan ontvang je wekelijks onze JobAlert met hierin de nieuwste vacatures.