Week van de Zeeuwse mobiliteit

Actie, plezier en inspiratie!

De Zeeuwse Meester in je Werk Week is dit jaar van 9 tot en met 13 november 2020. Door de Corona-maatregelen een volledig online editie van de week! Er zijn tientallen workshops voor ambtenaren die eens met andere ogen naar hun werk en loopbaan willen kijken.  Inschrijven voor medewerkers van deelnemende organisaties kan vanaf 19 oktober 2020. Kijk hier voor het volledige programma en je aanmelding (let op je moet wel ingelogd zijn voordat je de activiteiten kunt zien). De opening "Kennis- en inspiratiesessie Groeibrein" is op vrijdag 6 november 2020. Op meerdere momenten in de week organiseren we i.s.m. het ABP een online voorlichtingsbijeenkomst over uw pensioen voor de doelgroep 60+.

De vorige vier edities werden in 2019, 2018, 2017 en 2016 georganiseerd door het mobiliteitsnetwerk Werken voor Zeeland.  Een week lang actie, plezier en vooral inspiratie voor alle Zeeuwse ambtenaren op een aantal centrale plaatsen in onze provincie. Tijdens workshops, lezingen en loopbaan- en studiekeuzegesprekken hebben we aandacht besteed aan jouw loopbaan, ontwikkeling en vakmanschap. Een mooie manier om te netwerken en daarmee kennis te maken met de loopbaanmogelijkheden op de Zeeuwse arbeidsmarkt binnen het Openbaar Bestuur.

Lees meer over de week van de Zeeuwse mobiliteit via onderstaande publicatie.

 


Laat je inspireren, kom in beweging, schrijf je in!

Het vergroten van mobiliteit in Zeeland doen we samen, met en voor elkaar! Hieronder vind je het complete programma en de uitnodiging voor de Meester in je Werk Week 2020. Welke activiteit past bij jouw ontwikkeling? Doe mee en schrijf je in!

Downloads

Programma Zeeuwse Meester in je Werk week 2020 890,03 Kb

Opening 2020 Kennis- en Inspiratiesessie "Groeibrein"

De online editie van de Zeeuwse Meester in je Werk week starten we met Kennis- en Inspiratiesessie "Groeibrein". Meld je nu aan!

Downloads

Opening Meester in je Werk week 2020: Kennis- en inspiratiesessie Groeibrein 8,77 Mb