Week van de Zeeuwse mobiliteit

Actie, plezier en inspiratie!

De Zeeuwse Meester in je Werk Week  is dit jaar van 12 tot 16 november 2018. Door heel zeeland zijn er tientallen workshops voor ambtenaren die eens met andere ogen naar hun werk en loopbaan willen kijken.  Inschrijven voor medewerkers van deelnemende organisaties kan vanaf 8 oktober 2018. Kijk hier voor het volledige programma en je aanmelding (let op je moet wel ingelogd zijn voordat je de activiteiten kunt zien). 

De vorige twee edities hadden de naam De Week van de Zeeuwse mobiliteit  en werden in 2016 en 2017 georganiseerd door mobiliteitsnetwerk Werken voor Zeeland.  Een week lang actie, plezier en vooral inspiratie voor alle Zeeuwse ambtenaren op een aantal centrale plaatsen in onze provincie. Tijdens workshops, lezingen en loopbaan- en studiekeuzegesprekken hebben we aandacht besteed aan jouw loopbaan, ontwikkeling en vakmanschap. Een mooie manier om te netwerken en daarmee kennis te maken met de loopbaanmogelijkheden op de Zeeuwse arbeidsmarkt binnen het Openbaar Bestuur.

Lees meer over de week van de Zeeuwse mobiliteit via onderstaande publicatie.

 Laat je inspireren, kom in beweging, schrijf je in!

Het vergroten van mobiliteit in Zeeland doen we samen, met en voor elkaar! Hieronder vind je het complete programma en de uitnodiging voor de Meester in je Werk Week 2018. Welke activiteit past bij jouw ontwikkeling? Doe mee en schrijf je in!

Downloads

Algemene uitnodiging Zeeuwese Meester in je Werk Week 2018 1,14 Mb
Openingsshow Meester in je Werk Week 2018 1,40 Mb
Programma Meester in je Werk Week 2018 1,01 Mb

Een terugblik

Enthousiaste reacties van deelnemers aan de week van de Zeeuwse mobiliteit in 2016 en 2017 waren de basis om ook in 2018 weer een inspirerende week te organiseren! 

De Zeeuwse Meester in je Werk Week  heeft dezelfde opzet als voorgaande edities.  

De cijfers van 2017: