Ik op Koers

Over duurzame inzetbaarheid

11 november 2019

Aanvang : 10:00 uur
Eindtijd : 12:30 uur
Waar : 't Hof Stenevate Stenevate 9a, 4451 KB Heinkenszand

Lig jij op koers om met plezier en energie en vanuit balans te leven en te werken?! Veel mensen hebben wel de intentie om met plezier en energie alle rollen in werk en privé te vervullen, maar het lukt niet iedereen om dit te vertalen naar effectief gedrag en het de keuzes te maken die hierbij horen. Werk en organisaties veranderen en deze workshop geeft je inzicht en inspiratie hoe jij hierin kunt meebewegen. Hoe ziet de toekomst van werk eruit, welk gedrag en kwaliteiten mag ik op vertrouwen en waar zit nog ruimte voor persoonlijke groei. Na deze workshop kun jij een volgende stap zetten om met vertrouwen, plezier en energie met 2 handen aan het stuur van je eigen leven en loopbaan te blijven zitten. Deze workshop wordt verzorgd door Robbert Huser van het UWV.


Maximum aantal aanmeldingen bereikt

Het maximum aantal deelnemers voor deze activiteit is bereikt. U kunt zich nog wel inschrijven voor de reservelijst: bij een eventuele afmelding ontvangt u via e-mail bericht.

Aanmelden voor reservelijst activiteit

Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
Organisatie
Functie
Mobiel / telefoonnummer
E-mailadres
Hiermee geeft u toestemming voor het delen van uw persoonsgegevens (voor- en achternaam, werkgever en zakelijk e-mailadres) t.b.v. het volgen van de workshop. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het delen van informatie t.b.v. de workshop. Tijdens de workshops kan beeldmateriaal worden gemaakt (zoals video en foto’s) voor onze uitingen van Werken voor Zeeland. Mocht u daar niet mee akkoord gaan dan dient u dat kenbaar te maken via ons e-mailadres l.de.jonge@zeeland.nl.


Terug naar overzicht