Ik ben een raamambtenaar

11 november 2019

Aanvang : 10:00 uur
Eindtijd : 11:30 uur
Waar : 't Hof Stenevate Stenevate 9a, 4451 KB Heinkenszand

Het is een interactief programma vol humor, met een serieuze boodschap. En we gaan ook echt aan de slag. Tijdens de workshop gaan we als groep bezig met het begrip raamambtenaar. Je krijgt eerst inzicht in wat een raamambtenaar is. Wat heeft de eerste raamambtenaar geleerd op haar roadtrip langs experts? Vervolgens gaan we testen in hoeverre jij al een raamambtenaar bent. Ben jij mindful ambtenaar? Is je werk-privé balans in orde? Ken je je passies, talenten en doelen en haal je daarmee het beste uit jezelf? Werk jij niet harder, maar slimmer? Werk jij efficiënt en effectief? Bereik jij meer in minder tijd? Ben jij een scharrelambtenaar? Spoor jij initiatieven op en loods jij deze door het gemeentelijk apparaat? Weet jij mensen mee te krijgen? En tot slot gaan we samen aan de slag met wat in jouw geval de eerste stap is. Die kun je daarna meteen gaan zetten. Want, ja je raam staat open. En wat dan? Wat heb je nodig om uit je raam te stappen? Kortom: een workshop waar je zin van krijgt om je raam wagenwijd open te zetten, en naar buiten te stappen. De workshop kan leiden tot lege bureaus, frisse lucht in de gemeentelijke kantoren, nieuwe ideeën, een betere samenwerking met inwoners en andere externen, blijere klanten en zelfs tot meer efficiëntie. Deze workshop wordt verzorgd door Debby Boers van bureau Ik Ben Raamambtenaar.


Maximum aantal aanmeldingen bereikt

Het maximum aantal deelnemers voor deze activiteit is bereikt. U kunt zich nog wel inschrijven voor de reservelijst: bij een eventuele afmelding ontvangt u via e-mail bericht.

Aanmelden voor reservelijst activiteit

Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
Organisatie
Functie
Mobiel / telefoonnummer
E-mailadres
Hiermee geeft u toestemming voor het delen van uw persoonsgegevens (voor- en achternaam, werkgever en zakelijk e-mailadres) t.b.v. het volgen van de workshop. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het delen van informatie t.b.v. de workshop. Tijdens de workshops kan beeldmateriaal worden gemaakt (zoals video en foto’s) voor onze uitingen van Werken voor Zeeland. Mocht u daar niet mee akkoord gaan dan dient u dat kenbaar te maken via ons e-mailadres l.de.jonge@zeeland.nl.


Terug naar overzicht